Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál, 2010.08.6-8.

1/2 oldal

Bemutatkozas

Esemenyek

J_Delorean

DMC-12

vinek

afilm

Gallery

Letoltesek

Forum

Delorean_blog

Links

Contacts

startside


Az idei találkozó sem maradt el az előzőektől semmiben, levéve talán az időjárást, ami egy kicsit nyűgösebb volt, mint eddig. Pénteken csak délutánra mentünk ki a Bébbel, annyira esett és utána is többször eleredt a hétvége folyamán. Vasárnapra lett jobb időnk, de addigra már kicsit mindegy volt, olyankor úgyis csak kora délutánig marad az ember.

A klubból ismét többen is kint voltunk. Mentos kijött a csajával, a haverjával, a Nagy Fekával és a saját Oldsmobilejával. Vagány jármű, de nekem a kábé 100 méteres tesztút alatt egy komplett futóműfelújítás képe rémlett fel. Ezt ő is megerősítette. :D

Kint volt még Hannibal, Policecaprice és Bopat is egész szombaton és vasárnap. Most hirtelen másra nem emlékszem, de ha kihagytam valakit akkor bocs.

Idén díjat nem nyertem, mert nem indultam abban a számban amiben szoktam, hanem bepróbálkoztam a "Legszebb kupé" és a "Legszebb Sportautó" kategóriában. Itt azért jóval komolyabb a verseny, majd jövőre is itt próbálkozok. Ennek ellenére az autó (és a Mr. Fusion) továbbra is népszerű, nagyon sok jó fej emberrel találkoztam ismét, de most már eljutottam így három év után oda, hogy összefutottam egy igazi gyökérrel is. Folyamatosan fikázta az autót és azzal vakított, hogy az ő Golfja hogy legyorsulja majd a Deloreant. Mondtam is, hogy ebben igaza van, mert ennek az autónak nem ez a célja, hanem a kényelmes utazás, a hosszú élettartam. Megmondta, hogy de az ő Golfja akkor is legyorsulja a Deloreant. Láttam, hogy értelmes beszédnek itt nincs helye, hát megmondtam neki, hogy akkor ez az autó arra való, hogy amíg ő gyorsulgat, addig én megdugom a csaját. Erre azért meglepődött, majd megmondta hogy de nem is. Ez után pedig szépen elküldtem máshova. Köcsög.

Vissza egy kicsit a boldogabb részekre. A programok a szokásosak voltak, a felvonulás alatt ismét nagyon jó volt a hangulat és ismét jól sikerült, bár Túlkomáromban egy rövidített útvonalon mentünk. Szerencsére az idő is jó volt végig, bár késő délután megint elkezdett csöpögni az eső és el is koszolta az autót azonnal.

Az autók szokás szerint szépek voltak. A Pontiac GTO továbbra is élmény volt, de a sok Mustang, Camaro stb. is jó látvány. Külön szerintem nem is emelnék ki semmit, a díjazottak biztosan jogosan kapták meg jutalmukat.

Volt még egy jó élményünk idén. Egy 8 éves fiú csapódott hozzánk, mert nagyon bejött neki a gép. Szombaton elég sokat, vasárnap pedig szinte egész nap velünk lógott, miközben a családja - akik szintén amerikai autóval jöttek - már kereste. Nagyon jó fej volt, remélem jövőre is jön.

Jövőre ismét megyek, de remélhetőleg azt a beszámolót már Bopat írja.    camera man

Delorean

Grafika: Dubniczkia      -     Készítette: Mairtin