Rajongói találkozó
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Re: Rajongói találkozó
Van egy kis változás.
Ha szeretnétek, akkor ötleteljetek egy 2019-es klub póló tervet, mert nagy valószínűséggel viszem magammal a póló készítéshez való hőprést.
Feltéve ha Mentos ad egy kis áramot. - A vágó plottert nem viszem, mert az körülményesebb volna.
Ezért ha van javaslat a klub pólóhoz, akkor várom!
Aztán meg pólót mindenki hozzon magával.
Ha szeretnétek, akkor ötleteljetek egy 2019-es klub póló tervet, mert nagy valószínűséggel viszem magammal a póló készítéshez való hőprést.
Feltéve ha Mentos ad egy kis áramot. - A vágó plottert nem viszem, mert az körülményesebb volna.
Ezért ha van javaslat a klub pólóhoz, akkor várom!
Aztán meg pólót mindenki hozzon magával.
Biztos nem jó? Próbáltalak hívni, de ami szám nekem megvan, az nem létezik.
Biztos nem ,ugyanis szállodai foglalásunk van hónapok óta a kedvesemmel . Nem tudjuk már átteni se másik időpontra .
Valszeg neked a harmincas számom lehet még meg ,de azt már évek óta nem használom .
Afenébe. Sajnos mindenki másnak ez a jó időpont, de nem véletlenül Agárd környékén lesztek?
Biztos nem ,ugyanis szállodai foglalásunk van hónapok óta a kedvesemmel . Nem tudjuk már átteni se másik időpontra .
Valszeg neked a harmincas számom lehet még meg ,de azt már évek óta nem használom .
Afenébe. Sajnos mindenki másnak ez a jó időpont, de nem véletlenül Agárd környékén lesztek?
- Flux_Claudia
- Időfigyelő
Sajnos nekünk sem jó ez az időpont.
- caputo
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Biztos nem jó? Próbáltalak hívni, de ami szám nekem megvan, az nem létezik.
Sajnos nekem sem jó pedig már szivesen megismerkedtem volna a kemény maggal.
Szombaton dolgozom vasárnap reggelig.
Sajnos nekem sem jó pedig már szivesen megismerkedtem volna a kemény maggal.
Szombaton dolgozom vasárnap reggelig.
Rá kellett jönnöm, hogy az időutazás veszélyekkel jár. Így hát amint visszatértünk, elpusztítom a DeLoreant, és onnantól fogva az univerzum másik nagy rejtélyének kivizsgálására szentelem időm: a nőkre.
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Szentendrén ,ami már végülis közelebb van mint Törökszentmiklós ,viszont a program az kötött ,hogy úgy mondjam ...
Szentendrén ,ami már végülis közelebb van mint Törökszentmiklós ,viszont a program az kötött ,hogy úgy mondjam ...
A pünkösdöt kellett volna megpróbálni
Póló? Hmm.. azt az ötletemet mindenképpen meg akarom valósítani, hogy mondjuk DCM 2008-2115 vagy ilyesmi
Póló? Hmm.. azt az ötletemet mindenképpen meg akarom valósítani, hogy mondjuk DCM 2008-2115 vagy ilyesmi
- mentos
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Pünkösd nekünk nem volt jó, akkor egy szezonnyitó összeröffenés lesz, persze aki arra jár beugorhat akkor is, de szállásolni már nem tudunk, és DMC-ket sem lehet feltehetően látni majd, hacsaknem azzal ugrik be valaki
Zsolt: mentos ad egy kis áramot természetesen...
amúgy szerintem el lehetne a régi mintákat is esetleg hozni, lehetne akkor reprodukálni, bár én (az elsőt kivéve) mindig úgy rendeltem hogy egy használatos, egy meg a múzeumba menjen
Zsolt: mentos ad egy kis áramot természetesen...
amúgy szerintem el lehetne a régi mintákat is esetleg hozni, lehetne akkor reprodukálni, bár én (az elsőt kivéve) mindig úgy rendeltem hogy egy használatos, egy meg a múzeumba menjen
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Melyikre gondoltál? Milyen van még?
- p-parker
- Kapcsolat:
Ilyen mikor volt ???
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Ilyen mikor volt ???
Én készítettem magamnak.
Csak gondoltam bedobok egy-két ötletet, hátha ti is kitaláltok valamit.
Ezeket lehet kombinálni saját nevekkel vagy Vin számmal, vagy a szöveget kicsérni ezekre, stb.
Én készítettem magamnak.
Csak gondoltam bedobok egy-két ötletet, hátha ti is kitaláltok valamit.
Ezeket lehet kombinálni saját nevekkel vagy Vin számmal, vagy a szöveget kicsérni ezekre, stb.
Plusz még ilyen.
Illetve, ha Atinak lesz ideje, összedob nekünk egy pòlòtervet. Ez még nem 100%, mert elég sok a dolga.
Illetve, ha Atinak lesz ideje, összedob nekünk egy pòlòtervet. Ez még nem 100%, mert elég sok a dolga.
- p-parker
- Kapcsolat:
Én készítettem magamnak.
Kafa ,minden esetre.
Kafa ,minden esetre.
Kicsit off, de az Ati jelezte, hogy felszabadult az a hétvégéje, szóval tud jönni.
A régi pólóknak előkeresem a pdf-eit. A nagy részüknek meg kell hogy legyen valahol.
V.
A régi pólóknak előkeresem a pdf-eit. A nagy részüknek meg kell hogy legyen valahol.
V.
- Bopat
- Kapcsolat:
A legtöbb nekem is megvan, bár eléggé leharcolt állapotban... pedig vigyáztam rájuk, talán 2-3 x viseltem őket/év.
A legtöbb nekem is megvan, bár eléggé leharcolt állapotban... pedig vigyáztam rájuk, talán 2-3 x viseltem őket/év.
Nem lehet hogy nem kifordítva mostátok őket? Mert nekem csak az első van kicsit oda, a többi teljesen patent, pedig nagyon gyakran használom őket.
Nem lehet hogy nem kifordítva mostátok őket? Mert nekem csak az első van kicsit oda, a többi teljesen patent, pedig nagyon gyakran használom őket.