Vicces dolgok
-
- Sirályidomár
Re: Vicces dolgok
Ez végülis nem annyira vicces (a tulajnak), és Deloval is előfordulhat, de felmerül a kérdés, hogy hogy a fenébe ment fel a rámpára?
megemelték, alátették
vagy lökhárító nélkül ment fel
Biztos lökhárító nélkül mentek fel a rámpára, ott feltették és a többi a videóban van.
megemelték, alátették
vagy lökhárító nélkül ment fel
Biztos lökhárító nélkül mentek fel a rámpára, ott feltették és a többi a videóban van.
Azok az igazi 80-as éveknek látszó filmelőzetesek... (01:48-tól Delo.)
Úgy látom valami kickstarter cucc. Ha sokan összeadnak sok pénzt, akkor leforgatják ezt a filmet. Viccesnek tűnik.
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Azok az igazi 80-as éveknek látszó filmelőzetesek..
Te Magasságos ..... !
Te Magasságos ..... !
Azok az igazi 80-as éveknek látszó filmelőzetesek... (01:48-tól Delo.)
az kemény... need for speed mangásítva, mármint zanzásítva?
az kemény... need for speed mangásítva, mármint zanzásítva?
- neodd
- Időfigyelő
ArnoldC programnyelv, felhasználva a Terminátor remek megszólalásait.
https://github.com/lhartikk/ArnoldC
https://github.com/lhartikk/ArnoldC
- Csatolmányok
Újabb jó kép.
- Gergő
- Időáramkör-technikus
Vicces dolgok
Ááá...
Javasolt a blogot is olvasni
Megértük, hogy már Csonti is tőlünk lop
Ugyanaz az 500 pixelesre kicsinyített és png-be konvertált kép, amit a bloghoz faragtam. Persze az is igaz, hogy én is loptam az eredeti képet valahonnan, szóval nem megyek perre
Megértük, hogy már Csonti is tőlünk lop
Ugyanaz az 500 pixelesre kicsinyített és png-be konvertált kép, amit a bloghoz faragtam. Persze az is igaz, hogy én is loptam az eredeti képet valahonnan, szóval nem megyek perre
Ez olyan, mint a Lakatos Fernandó Alonzó?
Ez csak rávilágít, hogy igazából egy román vezetéknév van a kocsid fenekére írva, és gondolom Deloreánnak kellene ejteni
Itt egy kis magyarázat egy helyi erőtől:
"'I am romanian, and DeLorean (Delorean or often Delurean in romanian) means simply "from the hills" or "The person who comes from the hills", term "deal" (plural: dealuri) meaning "hill" in romanian. Other romanian names like Delorean: Muntean (from the mountain), Somesan (from the Somes river), Dunarean (from the Danube river). Simply it's just the romanian sense of terms : European (from Europe) etc, only we use the "ean" termination to other words like I enumerated."
John Z. Delorean = Dombi János Zakariás (még mindig jobb, mint a Luke Skywalker, nem? ). Mostantól ilyen szemmel nézd a DelUreánodat, meg benne a bineklit
Ez csak rávilágít, hogy igazából egy román vezetéknév van a kocsid fenekére írva, és gondolom Deloreánnak kellene ejteni
Itt egy kis magyarázat egy helyi erőtől:
"'I am romanian, and DeLorean (Delorean or often Delurean in romanian) means simply "from the hills" or "The person who comes from the hills", term "deal" (plural: dealuri) meaning "hill" in romanian. Other romanian names like Delorean: Muntean (from the mountain), Somesan (from the Somes river), Dunarean (from the Danube river). Simply it's just the romanian sense of terms : European (from Europe) etc, only we use the "ean" termination to other words like I enumerated."
John Z. Delorean = Dombi János Zakariás (még mindig jobb, mint a Luke Skywalker, nem? ). Mostantól ilyen szemmel nézd a DelUreánodat, meg benne a bineklit