Csevegő szoba.
Re: Csevegő szoba.
De ez meg egy tömegeket elérő mozifilm.
Nem hiszem, hogy a Csengetett Milordnak nagyobb kultusza lenne, mint a BTTF-nek.
Nem hiszem, hogy a Csengetett Milordnak nagyobb kultusza lenne, mint a BTTF-nek.
Jó vágom, igazad van, fordítva gondolkoztam.
Inkább csak egy sima nagy közönségtalálkozót lehetne szervezni a sok relikviával, autóval, jelmezekkel stb. "kurv@" sok embert érdekelne, elvégre anno a MondoConon is fizettek érte, hogy fotózkodhassanak egy Deloreannal.
Inkább csak egy sima nagy közönségtalálkozót lehetne szervezni a sok relikviával, autóval, jelmezekkel stb. "kurv@" sok embert érdekelne, elvégre anno a MondoConon is fizettek érte, hogy fotózkodhassanak egy Deloreannal.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Vettem egy fólia/matrica vágógépet.
Mostantól kezdve magam készítem az autóra való dekorációs matricákat. Klub logó, vagy egyéb feliratokat az autókra. (is!) De ami a legfontosabb, a klub póló készitése sem okozhat majd problémát.
Most az anyagok tesztelési fázisa van...
Mostantól kezdve magam készítem az autóra való dekorációs matricákat. Klub logó, vagy egyéb feliratokat az autókra. (is!) De ami a legfontosabb, a klub póló készitése sem okozhat majd problémát.
Most az anyagok tesztelési fázisa van...
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
.
Az első tesztvágás minta.
És ilyen amikor egy minta a pólón van. Ez ugyanaz a vasalható jó minőségű anyag mint ami az eddigi klub póló/pulóveren van.
És ilyen amikor egy minta a pólón van. Ez ugyanaz a vasalható jó minőségű anyag mint ami az eddigi klub póló/pulóveren van.
Azt hiszem ennek én örülök a legjobban.
- dubniczkia
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
.
C0F33406-0024-4D8B-A1F4-E88352F770E1.png
3979226F-1FC2-4BE8-A85E-E2EB0D0AE1C8.png
De jó hír! Gratula!
C0F33406-0024-4D8B-A1F4-E88352F770E1.png
3979226F-1FC2-4BE8-A85E-E2EB0D0AE1C8.png
De jó hír! Gratula!
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Ugyan már, te ezt szereted csinálni.
Nem akarom elvenni a kedvenc szórakozásodat.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Tegnap esti teszt, ez most egy másik anyag.
Kültéri, autóra való fólia gyári 10 év garanciával. Látni, hogy még állitanom kell a vágási tulajdonságokon,
hogy jó legyen de ha ez is megvan akkor megy fel az autóra, és utána jöhet a magasnyomású mosó teszt is.
Ha meg minden ok, és van rá igény, akkor következő találkozóra majd viszek pár ajándék/promó darabot.
Kültéri, autóra való fólia gyári 10 év garanciával. Látni, hogy még állitanom kell a vágási tulajdonságokon,
hogy jó legyen de ha ez is megvan akkor megy fel az autóra, és utána jöhet a magasnyomású mosó teszt is.
Ha meg minden ok, és van rá igény, akkor következő találkozóra majd viszek pár ajándék/promó darabot.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
A delorean most már tökéletes.
A matrica készítés technológia elsajátítva.
A matrica készítés technológia elsajátítva.
Szuperek Zsolt.
Amúgy pont ilyen Delò matrica van a kocsimon. Csináltattam kb 2 éve. Mostanában kezdett csak kicsit elengedni a ragasztò. Talán ez jobb minőségű.
Amúgy pont ilyen Delò matrica van a kocsimon. Csináltattam kb 2 éve. Mostanában kezdett csak kicsit elengedni a ragasztò. Talán ez jobb minőségű.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
A matrica fólia gyártó 10 év garanciát ír a katalógusában.
Ha csak a fele igaz, az akkor is 5 év.
Ha csak a fele igaz, az akkor is 5 év.
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Nagyon király.
Előző munkahelyemen volt ilyen gép, imádtam vele játszani, és folyton fusiban csináltam ilyeneket.
Előző munkahelyemen volt ilyen gép, imádtam vele játszani, és folyton fusiban csináltam ilyeneket.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Nagyon jó szórakozás, komolyan.
És nagyon kreatív, sokszor meg hihetetlen bosszantó tud lenni amikor a vektorgrafikusan megrajzolt dolog szórakozik az emberrel.
És nagyon kreatív, sokszor meg hihetetlen bosszantó tud lenni amikor a vektorgrafikusan megrajzolt dolog szórakozik az emberrel.
Ne is mond, mennyit szívtam vele, mikor a körvonalat két vonalnak érzékelte, vagy igazából nem ért össze, vagy szimplán az EPS-re átkonvertálás után ugrott a vonalak fele.
De igen, baromi jó móka.
De igen, baromi jó móka.