Tuningshow 2009.04.11-2009.04.12
Tuningshow 2009.04.11-2009.04.12
Indítok egy ilyen témát is, mert nagyon úgy tűnik, hogy jelen leszek én is és kedves személygépjárművem is.
Ha jól tudom akkor tavaly vagy pár éve itt volt az a gyenge Vissza a Jövőbe replika. Most viszont lesz egy eredeti, igazi Delorean ha minden jól megy. Nem leszek kint minden nap, valószínűleg csak Szombat és Vasárnap. Itt a honlapjuk:
http://www.carstyling.hu/show2009/hu/index.php
Ja és a carsandgirls.hu szervezésében megyek.
Ők meg itt vannak:
http://www.carsandgirls.hu/cars_and_girls.php
Gondoltam szólok.
Ha jól tudom akkor tavaly vagy pár éve itt volt az a gyenge Vissza a Jövőbe replika. Most viszont lesz egy eredeti, igazi Delorean ha minden jól megy. Nem leszek kint minden nap, valószínűleg csak Szombat és Vasárnap. Itt a honlapjuk:
http://www.carstyling.hu/show2009/hu/index.php
Ja és a carsandgirls.hu szervezésében megyek.
Ők meg itt vannak:
http://www.carsandgirls.hu/cars_and_girls.php
Gondoltam szólok.
- mentos
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Re: Tuningshow 2009.04.11-2009.04.12
Múlt évben valóban egy szakavatott szemnek egyből feltűnő BTTF replikát láthattunk, de ezt anno ki is beszéltük még a prohardver fórumon.
Mindenesetre ha idén mész, hát ismét feltétlenül ott a helyünk!
Mindenesetre ha idén mész, hát ismét feltétlenül ott a helyünk!
- biadoki
- Időparadoxonelőállító
Ott a helyem. Ha minden rendben...
Elmesélek egy történetet:
Volt nékem egyszer egy gyönyörű állapotú opel kadettem. Szemem fénye volt az autó. Mindig minden rendben volt vele, soha nem hagyott cserben. Kb 2 éve megláttam hogy szegeden filmesautó kiállítás lesz. Megtudtam hogy lesz bttf delorean. Na mondom ott a helyem. Megterveztem mindent, belépő is megvolt, tank is tele, szabad is voltam tehát útra fel. VÉGRE élőben láthatok egy delorean-t. Biatorbágytól 180km-re van szeged. Úton vagyok, szól a zene (bttf), időben fogok érkezni, minden rendben. Már szeged előtt vagyok 15km-re amikor egy előzés folyamán leáll a motor! NÉZEK NAGYOT. Tank tele, áram van, mi lehet a baj? Hát megtudtam. Vezérműszíj szakadás. ODA AZ EGÉSZ HÉTVÉGE. UGROTT A KIÁLLÍTÁS! Hát gondolhatjátok hogy éreztem akkor magam ott az út mellett? Ja és utána még az anyagi vonzata a szervíznek. Nagyon kivoltam. Hát ennyi az én történetem.
Volt nékem egyszer egy gyönyörű állapotú opel kadettem. Szemem fénye volt az autó. Mindig minden rendben volt vele, soha nem hagyott cserben. Kb 2 éve megláttam hogy szegeden filmesautó kiállítás lesz. Megtudtam hogy lesz bttf delorean. Na mondom ott a helyem. Megterveztem mindent, belépő is megvolt, tank is tele, szabad is voltam tehát útra fel. VÉGRE élőben láthatok egy delorean-t. Biatorbágytól 180km-re van szeged. Úton vagyok, szól a zene (bttf), időben fogok érkezni, minden rendben. Már szeged előtt vagyok 15km-re amikor egy előzés folyamán leáll a motor! NÉZEK NAGYOT. Tank tele, áram van, mi lehet a baj? Hát megtudtam. Vezérműszíj szakadás. ODA AZ EGÉSZ HÉTVÉGE. UGROTT A KIÁLLÍTÁS! Hát gondolhatjátok hogy éreztem akkor magam ott az út mellett? Ja és utána még az anyagi vonzata a szervíznek. Nagyon kivoltam. Hát ennyi az én történetem.
Barátotok az időben. Doki. ELB
- mentos
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Ott a helyem. Ha minden rendben...
Volt nékem egyszer ...
Nice!
Magam is megtapasztaltam ezt a kellemes vezérműszíjas projectet, orbitális cumi, pláne ilyen körülmények között...
Volt nékem egyszer ...
Nice!
Magam is megtapasztaltam ezt a kellemes vezérműszíjas projectet, orbitális cumi, pláne ilyen körülmények között...
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Egy kicsit én is parázok , az esetleges műszaki gondok miatt , nehogy a 28 éves 1500-ös cserben hagyjon pont akkor , de telepakolom majd szerszámokkal a biztonság kedvéért ! Igaz friss a műszaki , de nincs olyan szép állapotban , mint ahogy az Opel le lett írva !( Még szerencse hogy nekünk vezérmű láncunk van!! )
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Egy kicsit én is parázok , az esetleges műszaki gondok miatt , nehogy a 28 éves 1500-ös cserben hagyjon pont akkor , de telepakolom majd szerszámokkal a biztonság kedvéért ! Igaz friss a műszaki , de nincs olyan szép állapotban , mint ahogy az Opel le lett írva !( Még szerencse hogy nekünk vezérmű láncunk van!! )
Annak idején megpróbáltak átálni normál szíjas megoldásra, de nem jött be, sok volt vele a probléma.
Nem véletlenűl gyártják változatlan formában a mai napig.
Több fiatal, pár hónapos darabot láttam már belőlük, sokuk köztük gyári optikai tunningal szereltett.
Annak idején megpróbáltak átálni normál szíjas megoldásra, de nem jött be, sok volt vele a probléma.
Nem véletlenűl gyártják változatlan formában a mai napig.
Több fiatal, pár hónapos darabot láttam már belőlük, sokuk köztük gyári optikai tunningal szereltett.
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Hát , igen ! A kocka Ladák , még ha a motoron nem is sokat variáltak , de elektromos szempontból csapnivalók a kereklámpásokhoz képest !(pld : nyáklemezes biztialjzat , fóliás hátsólámpa ....)
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Már csak azért is gyártják még mindig, mert nagyon bevált a kocka forma, viszonylag könnyen tunningolható, mivel sok van belőle alkatrész mindig is lesz hozzá, függetlenül attól hogy 1200-es kerek vagy 2107-es kocka lada, és mindig van valaki a családban aki ért hozzá. Én, ha ladám volna, elmennék vele tőlünk keletebbre, majd felújítanám az autót "fillérekért" majd itthon eladnám, kurv@ sok pénzért...
Utána megint vennék egy magyar rendszámú lestrapált ladát itthon, majd elvinném keletre, felújitanám majd itthon eladnám... és így folytatnám egy darabig.
Utána megint vennék egy magyar rendszámú lestrapált ladát itthon, majd elvinném keletre, felújitanám majd itthon eladnám... és így folytatnám egy darabig.
Ezen egészen biztos, hogy nem tudok ott lenni.
- kinderdmc
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Ezen szerintem Én sem tudok ott lenni sajnos ,mert a kisfiamat hozzom hozzánk tavaszi szünetre ,és az már nagy kiadás lenne.
KiNDER DMC
Ez annyira nem fontos hely szerintem a klub számára. Viszont nagyon fontos, hogy sok ember lássa a szekeret. Reklámozni kell ezerrel és akkor talán a következő Deloreanjellegű hosszú távra gyártott autó jobb fogadtatásban részesül.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Reklámozni kell ezerrel és akkor talán a következő Deloreanjellegű hosszú távra gyártott autó jobb fogadtatásban részesül.
Szórólap ?
Szórólap ?
Szórólap ?
Kell. Dubniczkia azt mondta megcsinálja. Én meg egy adatlapot készitek majd meg lelaminálom, hogy szép legyen.
Kell. Dubniczkia azt mondta megcsinálja. Én meg egy adatlapot készitek majd meg lelaminálom, hogy szép legyen.
Lenne egy fura kérdésem
A szórólapokat , hol lesznek majd megtalálhatók
Én már tudom előre, hogy itt biztosan nem tudok ott lenni
Gondolom az okokat tudjátok, de hát sajnos ilyen az élet
A szórólapokat , hol lesznek majd megtalálhatók
Én már tudom előre, hogy itt biztosan nem tudok ott lenni
Gondolom az okokat tudjátok, de hát sajnos ilyen az élet
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Loner 2009.03.24. 21:39-kor.
- kinderdmc
- Időparadoxonelhárító
- Kapcsolat:
Részemről egy-két torrent oldalon megy a reklámozás.
KiNDER DMC