Játék
Re: Játék
bocs akkor egy kis félreértés van. Vki kereste, én megmondtam hol találja. Lehet keresgélni áruházakban, lehet az üzemanyagot "koptatni" és máris ott tartunk hogy egy 599 ft-os modell ára máris több 1000!! -be kerül. Ott meg lehet venni, ennyiért. Akinek kell... ha drága nem veszed meg. Ha itt lenne nálam, és itt hirdetném hogy van eladó példányom.. akkor más lenne a helyzet. Ennyi.
A jónéhány évvel ezelőtt kijött fekete és arany színű hot wheels autók beszerzésére nincs valakinek ötlete? Ebay-ről csak többszörös szállítási költséggel találtam.
nem értem ezt a haszonkulcsozást.. minden dolog annyit ér amennyit adnak érte.. képregénybörzén 1000-1500-ért úgy vitték mint a cukrot.
Kint szoktatok lenni a képregénybörzén? Vagy csak a Greedo-ra gondolsz?
Kint szoktatok lenni a képregénybörzén? Vagy csak a Greedo-ra gondolsz?
mint magánember voltam kint a képregénybörzén.. és láttam jó pár helyen, ahol 1000-1500-ért árulták. A greedo shop teljesen más.. ők kifejezetten star wars-al foglalkoznak. csak van néhány egyéb termék is..
egyébként akinek kell, az még most szerezze be az idei példányokat, mert 1-2 év múlva bánhatja.. ez is el fog fogyni, mint a többi és onnantól csak többszörös áron lehet beszerezni! Én így jártam a Knight Rider-es Kitt-kel, mert volt 2 hot wheel-s és én naiv azt gondoltam tudok még szerezni.. azóta is bánom! mindent érdemes az idejében beszerezni, főleg ha az ember azt gondolja hogy ritkaság lesz...
egyébként akinek kell, az még most szerezze be az idei példányokat, mert 1-2 év múlva bánhatja.. ez is el fog fogyni, mint a többi és onnantól csak többszörös áron lehet beszerezni! Én így jártam a Knight Rider-es Kitt-kel, mert volt 2 hot wheel-s és én naiv azt gondoltam tudok még szerezni.. azóta is bánom! mindent érdemes az idejében beszerezni, főleg ha az ember azt gondolja hogy ritkaság lesz...
mint magánember voltam kint a képregénybörzén.. és láttam jó pár helyen, ahol 1000-1500-ért árulták. A greedo shop teljesen más.. ők kifejezetten star wars-al foglalkoznak. csak van néhány egyéb termék is..
Régen míg a Corvin környékén volt a boltjuk sokat vásároltam a Greedoban, de az új boltjukban csak egyszer voltam.
Régen míg a Corvin környékén volt a boltjuk sokat vásároltam a Greedoban, de az új boltjukban csak egyszer voltam.
- Flux_Claudia
- Időfigyelő
Van egy pirosom pluszba! Ha valakinek kell szivesen adom!
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Ma is sikerült két repülő időgépeset és két pirosat beszerezni , igaz már drágábban mint korábban .( 795 - ) Gondolom az ünnepekre való tekintettel árazták fel őket ...
Számítottam rá, hogy drága, de arra nem, hogy ennyire. D:
Majdnem ennyiért már 1:24-eset kapni...
Majdnem ennyiért már 1:24-eset kapni...